Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
Nalazite se ovde:

Stočarstvo i uzgoj riba

Već mnogo godina Tsurumi opskrbljuje poljoprivrednu industriju sustavima za navodnjavanje i aeraciju. Njihovi proizvodi daju vašem poslovanju opremu u koju se možete pouzdati.


Svestranost

Tsurumijev asortiman proizvoda obuhvaća 700 modela pumpi, izlazne snage do 110 kW. Možemo vam isporučiti proizvode koji zadovoljavaju gotovo svaku potrebu za pumpama. Kroz 90 godina u industriji, naše pumpe su prenijele sve, od gnojnice i blata do cementa i korozivnih tekućina.


Pročišćavanje

Tsurumijevi aeratori daju snažan protok zraka i vode, kako bi doprijeli do svakog dijela spremnika. Veličine motora su od 0.75 kW do 40 kW te su, bez obzira na veličinu, svi u mogćnosti proizvesti učinkovite mjehuriće zraka s povišenom dozom kisika.


Pouzdani

Nakon 90 godina inovacije pumpi, Tsurumi je razvio posebne tehnologije, kojima jamči da su njihove pumpe među najpouzdanijima u svijetu - kliknite ovdje da saznate više.


Lako održavanje

Tsurumijeve pume su napravljene da traju. Konstruirane su za lako održavanje i brz popravak. Njihova jednostavna, a opet čvrsta konstrukcija znači da se mogu rastaviti korištenjem osnovnog alata (odvijača ili ključa za vijke), a tehničari trebaju imati samo osnovnu obuku kako bi mogli vršiti održavanje.

Product Groups

vrh