Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
Nalazite se ovde:

Oprema za obradu otpadnih voda

Tsurumijevo značajno iskustvo u dugotrajnom konceptu projektiranja proizvoda za transport vode, prošireno je gamom proizvoda za obradu otpadnih voda.


Ovi specijalni i jedinstveni Tsurumi proizvodi mogu se koristiti, ne samo u mehaničkom i biološkom stupnju pročišćavanja otpadnih voda, nego također i u drugim apliakacijama.


Tsurumi je one-stop-shop za sve vaše potrebe u industriji i komunalnim uređajima za obradu otpadnih voda.štapne rešetke

Tsurumi štapne rešetke koriste se za uklanjanje krutih čestica u prvom stupnju pročišćavanja otpadnih voda. Tsurumi štapne rešetke su trajno i učinkovito rješenje za primarnu finu obradu otpadnih voda i nude se sa nekoliko različitih razmaka između štapova za različite veličine krutih čestica.


pumpe sa mješačem

Tsurumijeva serija KRS pumpi sa mješačem je dokazano pouzdano rješenje kad se radi o uklanjanju sedimenta iz pjeskolova. Obzirom da je izvorno projektirana za teške uvjete rada u građevinskom sektoru, KRS se može učinkovito nositi sa srednjim i visokim sadržajem pijeska ili mulja.


Separator mulja

Potopni separator mulja FSP uključuje ubrizgavač (usisni mehanizam) za djelotvorno prikupljanje mulja

Plutajuće nečistoće lako se uklanjaju.


Membranska puhala

Tsurumi membranski aerator serije TLD konstruiran je za aeraciju otpadne vode u biološkom stupnju pročišćavanja.

Ovi su aeratori također pogodni za aeraciju čiste vode u akvakulturi, ribogojilištima i akvarijima. Pokreće ih AC monofazni motor, pa se može koristiti u standardnoj električnoj mreži u domaćinstvima.


Aeratori

Tsurumi aeratori imaju jeftinu i brzu ugradnju, dajući efekt aeriranja i miješanja fekalne vode.

Mogu se ugraditi u bilo koji spremnik i ne zahtijevaju puhalo (kompresor). Tsurumi aeratori imaju jedinstveni brtvljenja zrakom, koji osigurava da mehanička brtva nikada ne dođe u dodir sa tekućinom za vrijeme rada. Ova inovacija, zajedno sa nekoliko drugih, poboljšava ukupnu pouzdanost proizvoda.


Decanteri

Tsurumi pumpa za prelijevanje (dekantiranje) nudi isplativo rješenje, koje može produžiti vijek trajanja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, tako što uklanja površinsku vodu iz spremnika (bazena). Zadržava se plivajuće smeće i uronjeni otpad, reducirajući ukupni.

Product Groups

vrh