Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
Nalazite se ovde:

Aeracija

Tsurumijevi samousisni uronjivi aeratori pružaju efikasno čišćenje i saniranje komunalnih i industrijskih otpadnih voda. Tsurumi je među prvima osigurao da njegovi aeratori budu ispitani po europskom standardu EN12255-15.


Snaga

Tsurumijevi aeratori daju snažan protok zraka i vode, kako bi doprli do svakog dijela spremnika, onemogućavajući nastanka taloga. Veličine motora su od 0.75 kW do 40 kW te su, bez obzira na veličinu, svi u mogućnosti proizvesti učinkovite mjehuriće zraka s povišenom dozom kisika.


Lako održavanje

Aeratori pružaju nesmetano, neprekidno funkcioniranje, te ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Tsurumi dizajn je bolji od membranskih pora, koje se nalaze na membranskim aeratorima, te se često začepe ili zablokiraju. Tako se izbjegavaju skupi popravci te dugotrajni zastoji. Na ove aeratore također ne utječe mraz.


Pouzdani

Tsurumi aeratori se odlikuju jedinstvenim Principom Brtvljenja Zraka, koji osigurava da Dvostruka Mehanička Brtva nikad ne dođe u kontakt s tekućinom tijekom rada. To, uz još nekoliko inovacija, poboljšava ukupnu pouzdanost proizvoda. Da biste saznali što još poboljšava kvalitetu aeratora, kliknite ovdje.

Product Groups

vrh