Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
Nalazite se ovde:

Tvornice građevinskog materijala

Tsurumi proizvodi svoje pumpe da se iskažu i na najzahtijevnijim zadacima. Pružamo vam kapacitete i snagu kako bi vaše postrojenje glatko funkcioniralo.


Svestranost

Tsurumijev asortiman proizvoda obuhvaća 700 modela pumpi, izlazne snage do 110 kW. Možemo vam isporučiti proizvode koji zadovoljavaju gotovo svaku potrebu za pumpama. Kroz 90 godina u industriji, naše pumpe su prenijele sve, od gnojnice i blata do cementa i korozivnih tekućina.


Napravljene da traju

Tsurumi je kroz svoju dugu povijest pomogao u konstruiranju proizvoda neusporedive izdržljivosti. Ta snaga proizlazi iz više posebnih funkcija - kliknite ovdje da saznate više.


Lako održavanje

Tsurumijeve pumpe su napravljene da traju. Dizajnirane su za lako održavanje i brz popravak. Njihova jednostavna, a opet čvrsta izgradnja znači da se mogu rastaviti korištenjem osnovnog alata (odvijača ili ključa za vijke), a tehničari trebaju imati samo osnovnu obuku kako bi mogli vršiti održavanje.


Snaga

Pumpe imaju kapacitete do 12,500 l/min, s veličinom motora od 0.4 kW do 110 kW.


Ostaci

Uklanjanje nakupljene vode je nužno za održavanje sigurnog postrojenja. Tsurumijeve pumpe za odvodnjavanje nakupljene vode mogu isprazniti velika područja vode, smanjujući razinu vode do čak 1mm. Tvrtkina LSC serija je zapravo poznata pod nazivom 'Isisavač lokvi' zbog svojih neusporedivih osobina.

Product Groups

vrh