Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation

Najam

Tsurumi je u mogućnosti ispuniti sve vaše želje gdjegod se nalazili u Europi. S tisućama pumpi u zalihi kod glavnog distributerskog centra u Belgiji i paneuropske trgovačke mreže, pokrivena je cijela Europa. - kliknite ovdje za najbližeg prodavača.


Svestranost

Tsurumijev asortiman proizvoda obuhvaća 700 modela pumpi, izlazne snage do 110 kW.

Njihove pumpe koriste se po čitavom svijetu u graditeljstvu, rudarstvu, kanalizaciji, za sanaciju otpadnih voda, aeraciju, zaštitu od poplava, u kamenolomima - gotovo svugdje.


Pouzdani

Tsurumi ima reputaciju izdržljive opreme za pumpanje koja prkosi... Neke njihove pumpe mogu se naći u radnom stanju i danas, nakon više od 20 godina aktivnog rada. Najzaslužnije za tu dugovječnost su posebne inovacije - kliknite ovdje da saznate više.


Lako održavanje

Tsurumijeve pumpe napravljene su da traju. Konstruirane su za lako održavanje i brz popravak. Njihova jednostavna, a opet čvrsta konstrukcija znači da se mogu rastaviti korištenjem osnovnog alata (odvijača ili ključa za vijke), a tehničari trebaju imati samo osnovnu obuku kako bi mogli vršiti održavanje.


Rezervni dijelovi

Tsurumi posjeduje velik asortiman rezervnih dijelova u Njemačkoj što osigurava minimalno vrijeme zastoja bilo gdje u Europi. Da biste saznali više, kliknite ovdje

.


Kabel za teške uvjete

Prekinut kabel je najčešći razlog kvara pumpe. Tsurumi nudi kablove za teške uvjete rada za svoje pumpe, koji mogu podnijeti veliko mehaničko opterećenje, te imaju vlačnu čvrstoću od 15 N/mm2.

Product Groups

vrh