Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
Nalazite se ovde:

Konstrukcija

Tsurumi ima širok raspon robustnih i snažnih pumpi koje zadovoljavaju i najzahtjevnije građevinske projekte. Možemo vam ponuditi rješenje za pumpe za potrebe vašeg projekta.


Višenamjenske

Godinama su se Tsurumi pumpe koristile na gradilištima tunela i mostova, pa sve do zgrada i stadiona. Snaga i moć im omogućavaju prenošenje širkog raspona tvari, uključujući zagađenu vodu, gnojnicu, blato, bentonit, cement, korozivne tekućine itd. - skoro bilo što.


Izdržljive

Na gradilištu je najvažnije držati se rokova. Oprema ne smije zakazati. Tsurumijeva duga povijest je pomogla razvoju proizvoda s neusporedivom pouzdanošću. Neke njihove pumpe mogu se naći u radnom stanju i danas nakon više od 20 godina aktivnog rada. Ta snaga proizlazi iz nekoliko posebnih značajki - kliknite ovdje da saznate više.


Lako održavanje

Tsurumijeve pumpe napravljene su da traju. Dizajnirane su za lako održavanje i brz popravak. Njihova jednostavna, a opet čvrsta konstrukcija, znači da se mogu rastaviti korištenjem osnovnoga alata (odvijača ili ključa za vijke), a tehničari trebaju imati samo osnovnu obuku kako bi ih mogli održavati.


Snaga

Pumpe mogu doseći do 177 m visine, te imaju kapacitete do 12,500 l/min, s veličinom motora od 0.4 kW do 110 kW.


Ostaci

Uklanjanje nakupljene vode je nužno za održavanje sigurnog gradilišta. Tsurumijeve pumpe za odvodnjavanje nakupljene vode mogu isprazniti velika područja vode, smanjujući razinu vode do čak 1mm. LSC serija je zapravo poznata pod nazivom 'Isisavač Lokvi' zbog svojih neusporedivih osobina.


Kabel za teške uvjete

Prekinuti kabel je najčešći razlog kvara pumpe. Tsurumi nudi kabele za teške uvjete rada za svoje pumpe, koji mogu podnijeti veliko mehaničko opterećenje, te imaju vlačnu čvrstoću od 15 N/mm2.


Pritisak

Ime Tsurumi je sinonim za snagu. Njegove izdržljive pumpe mogu podnijeti veoma visok pritisak, kakav se nalazi u dubokim vodama.

Product Groups

vrh