Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Pompe pentru cariere de nisip

Pompele Tsurumi au fost concepute pentru a rezista la cele mai dure materiale şi la cele mai dificile condiţii.


Agitatoare

Gama de pompe agitatoare de la tsurumi oferă o metodă simplă şi eficientă de transportare a nămolului şi şlamului. Acestea combină o calitate robustă a construcţiei şi rezistenţa pentru a agita forţat lichidul şi a asigura o performanţă continuă şi eficientă în cele mai dificile locaţii.


Putere

Pompele au capete ce pot ajunge până la 177 m şi capacităţi de până la 12.500 l/min, cu dimensiuni ale motorului între 0,4 KW şi până la 110 KW.


Fiabile

Tsurumi are reputaţia producerii de echipamente de pompare durabile ce fac faţă testului timpului. Unele pompe pot fi găsite în funcţiune chiar şi astăzi după mai mult de 20 de ani de utilizare. Esenţiale pentru această longevitate sunt anumite inovaţii unice – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Presiune

Numele Tsurumi este sinonim cu rezistenţa. Pompele sale de anduranţă pot rezista la presiunile foarte mari întâlnite în apa adâncă şi fântâni.

Product Groups

top