Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Fabrici de materiale de construcţie

Tsurumi fabrică pompe pentru a face faţă cu brio în cele mai pretenţioase locaţii. Vă putem oferi capacităţile şi rezistenţa necesare pentru ca fabrica dumneavoastră să funcţioneze fără probleme.


Versatile

Gama de produse Tsurumi cuprinde 700 de modele de pompe, cu puteri de până la 110 KW. Vă putem furniza produse pentru aproape orice necesităţi de pompare. Iar cei 90 de ani din industrie, pompele noastre au transportat aproape orice, de la nămol şi noroi până la ciment şi lichide corosive.


Construite pentru a rezista în timp

Lungul istoric al Tsurumi a ajutat la dezvoltarea de produse fără egal în fiabilitate. Rezistenţa se datorează unui număr de caracteristici speciale – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Putere

Pompele au capacităţi de până la 12.500 l/min, cu dimensiuni ale motorului între 0,4 KW şi până la 110 KW.


Reziduuri

Îndepărtarea apei reziduale este esenţială pentru menţinerea siguranţei fabricii. Pompele de evacuare a reziduurilor de la Tsurumi pot goli suprafeţe mari de apă, reducând nivelele până la 1 mm. De fapt, seria LSC a companiei este supranumită "Sugătorii de Bălţi" datorită capacităţilor fără egal.

Product Groups

top