Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Construcţie

Tsurumi oferă o gamă largă de pompe robuste şi puternice pentru a veni în întâmpinarea chiar şi celor mai pretenţioase proiecte de construcţie. Vă putem oferi soluţia de pompare adecvată nevoilor proiectului dumneavoastră.


Multifuncţionalitate

De-a lungul anilor, pompele Tsurumi au fost utilizate în şantiere pentru tuneluri, poduri, clădiri şi stadioane. Puterea şi rezistenţa acestora garantează transportarea unei game largi de substanţe, inclusiv a apelor contaminate, a mâlului, nămolului, bentonitului, cimentului, lichidelor corosive etc. - aproape orice.


Durabile

Respectarea timpului de execuţie pe şantier este crucială. Echipamentul nu are voie să vă dezamăgească. Lungul istoric al Tsurumi a ajutat la dezvoltarea de produse fără egal în fiabilitate. Unele pompe pot fi găsite în funcţiune chiar şi astăzi după mai mult de 20 de ani de utilizare. Rezistenţa se datorează unui număr de caracteristici speciale – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Putere

Pompele au capete ce pot ajunge până la 177 m şi capacităţi de până la 12.500 l/min, cu dimensiuni ale motorului între 0,4 KW şi până la 110 KW.


Reziduuri

Îndepărtarea apei reziduale este esenţială pentru menţinerea siguranţei şantierului. Pompele de evacuare a reziduurilor de la Tsurumi pot goli suprafeţe mari de apă, reducând nivelele până la 1 mm. De fapt, seria LSC a companiei este supranumită "Sugătorii de Bălţi" datorită capacităţilor fără egal.


Cablu de capacitate mare

Un cablu de pompă rupt este cea mai frecventă defecţiune la o pompă. Tsurumi oferă un cablu de pompă de capacitate mare pentru pompele sale ce poate rezista la tensiuni mecanice şi cu o rezistenţă tensilă de 15 N/mm2.


Presiune

Numele Tsurumi este sinonim cu rezistenţa. Pompele sale de anduranţă pot rezista la presiunile foarte mari întâlnite în apa adâncă.

Product Groups

top