Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Construcţia de tuneluri

Pe măsură ce tunelurile devin mai adânci, nevoile cresc. Tsurumi oferă o gamă largă de pompe robuste şi puternice pentru a veni în întâmpinarea chiar şi celor mai pretenţioase proiecte de construcţie de tuneluri.


Multifuncţionalitate

Puterea şi rezistenţa pompelor Tsurumi garantează transportarea unei game largi de substanţe, inclusiv a apelor contaminate, a mâlului, nămolului, bentonitului, cimentului, lichidelor corosive etc. - aproape orice.


Sigur şi fiabil

Construcţia de tuneluri necesită unul dintre cele mai înalte grade de siguranţă din industrie. Pompele ce menţin siguranţa şantierului nu vă pot dezamăgi. Lungul istoric al Tsurumi a ajutat la dezvoltarea de produse fără egal în fiabilitate. Rezistenţa se datorează unui număr de caracteristici speciale – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Putere

Pompele au capete ce pot ajunge până la 177 m şi capacităţi de până la 12.500 l/min, cu dimensiuni ale motorului între 0,4 KW şi până la 110 KW.


Reziduuri

Îndepărtarea apei reziduale este vitală pentru menţinerea siguranţei şantierului la construcţia de tuneluri. Pompele de evacuare a reziduurilor de la Tsurumi pot goli suprafeţe mari de apă, reducând nivelele până la 1 mm. De fapt, seria LSC a companiei este supranumită "Sugătorii de Bălţi" datorită capacităţilor fără egal.


Cablu de capacitate mare

Un cablu de pompă rupt este cea mai frecventă defecţiune la o pompă. Tsurumi oferă un cablu de pompă de capacitate mare pentru pompele sale ce poate rezista la tensiuni mecanice şi cu o rezistenţă tensilă de 15 N/mm2.


Presiune

Numele Tsurumi este sinonim cu rezistenţa. Pompele sale de anduranţă pot rezista la presiunile foarte mari întâlnite în apa adâncă.

Product Groups

top