Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Cariere & Mine

Utilizarea de utilaje grele în industria minieră şi în cariere impune echipamente de pompare la fel de grele. Pompele robuste de la Tsurumi sunt concepute pentru lucrări de mare putere în cele mai dificile locaţii.


Multifuncţionalitate

Puterea şi rezistenţa pompelor Tsurumi garantează transportarea unei game largi de substanţe, inclusiv a apelor contaminate, a mâlului, nămolului, bentonitului, cimentului, lichidelor corosive etc. - aproape orice.


Fiabile

Tsurumi are un lung istoric de fiabilitate fără egal. Unele pompe pot fi găsite în funcţiune chiar şi astăzi după mai mult de 20 de ani de utilizare. Durabilitatea se datorează unui număr de caracteristici unice – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Puternic

Pompele au capete ce pot ajunge până la 177 m şi capacităţi de până la 12.500 l/min, cu dimensiuni ale motorului între 0,4 KW şi până la 110 KW.


Reziduuri

Îndepărtarea apei reziduale este vitală pentru menţinerea siguranţei la lucru. Pompele de evacuare a reziduurilor de la Tsurumi pot goli suprafeţe mari de apă, reducând nivelele până la 1 mm. De fapt, seria LSC a companiei este supranumită "Sugătorii de Bălţi" datorită capacităţilor fără egal.


Presiune

Numele Tsurumi este sinonim cu rezistenţa. Pompele sale de anduranţă pot rezista la presiunile foarte mari întâlnite în apa adâncă.


Cablu de capacitate mare

Un cablu de pompă rupt este cea mai frecventă defecţiune la o pompă în minerit şi în cariere. Tsurumi oferă un cablu de pompă de capacitate mare pentru pompele sale ce poate rezista la tensiuni mecanice şi cu o rezistenţă tensilă de 15 N/mm2.

Product Groups

top