Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Închiriere

Tsurumi are capacităţile de a vă îndeplini dorinţele oriunde în Europa. Cu mii de pompe pe stoc la un centru de distribuţie major din Belgia şi cu o reţea paneuropeană de distribuitori, întreaga Europă este acoperită – apăsaţi aici pentru a găsi cel mai apropiat distribuitor.


Versatile

Gama de produse Tsurumi cuprinde 700 de modele de pompe, cu puteri de până la 110 KW.

Pompele sale sunt utilizate peste tot în lume pentru construcţii, minerit, transportarea apelor uzate, tratarea apelor uzate, aerare, controlul inundaţiilor, în cariere - aproape orice.


Fiabile

Tsurumi are reputaţia producerii de echipamente de pompare durabile ce fac faţă testului timpului. Unele pompe pot fi găsite în funcţiune chiar şi astăzi după mai mult de 20 de ani de utilizare. Esenţiale pentru această longevitate sunt anumite inovaţii unice – apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Piese de schimb

Tsurumi are un stoc mare de piese de schimb în Germania ce asigură cele mai reduse perioade de avarie oriunde în Europa. Pentru a afla mai multe, vă rugăm apăsaţi aici.


Cablu de capacitate mare

Un cablu de pompă rupt este cea mai frecventă defecţiune la o pompă. Tsurumi oferă un cablu de pompă de capacitate mare pentru pompele sale ce poate rezista la tensiuni mecanice şi cu o rezistenţă tensilă de 15 N/mm2.

Product Groups

top