Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Pompe de canalizare

Tsurumi concepe o gamă completă de pompe de canalizare ce oferă transportarea, aerarea şi decantarea. Produsele au fost concepute pentru a fi compatibile cu staţii de tratare a apei de orice dimensiuni. Echipamentele Tsurumi incorporează 90 de ani de inovaţii pentru a garanta o funcţionare eficientă şi de durată pentru nevoile dumneavoastră.


Multifuncţionalitate

Puterea şi rezistenţa pompelor Tsurumi garantează transportarea unei game largi de substanţe, inclusiv a apelor contaminate, a mâlului, nămolului şi a apelor uzate.


Durabile

Tsurumi are reputaţia producerii de echipamente de pompare durabile ce fac faţă testului timpului. Unele pompe pot fi găsite în funcţiune chiar şi astăzi după mai mult de 20 de ani de utilizare. Esenţiale pentru o fiabilitate fără egal sunt anumite inovaţii speciale - apăsaţi aici pentru a afla mai multe.


Uşor de întreţinut

Pompele Tsurumi au fost construite pentru a rezista. Au fost concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi reparat. Construcţia lor simplă dar totuşi robustă înseamnă că pot fi dezmembrate cu unelte elementare (o şurubelniţă sau o cheie), iar tehnicienii necesită doar o instruire de bază pentru a se ocupa de întreţinere.


Decantoare

Pompele de decantare de la tsurumi sunt o soluţie eficientă ca cost ce poate prelungi durata de viaţă a staţiilor de tratare a apei de mici dimensiuni. Pompele îndepărtează apa pentru a lăsa în urmă resturile şi reziduurile depuse, reducând volumul total de deşeuri depozitate şi prelungind viaţa staţiei.

Product Groups

top