Direkt zum Inhalt | Direkt zur Navigation
You are here:

Tsurumi's unique features

A | Tsurumi-tiivistysholkki - täysin vedenpitävä

Tiivistysholkki sijaitsee kaapelin läpivientiosassa ja se sulkee veden tiiviisti ulkopuolelle. Koska kaapelijohteet ovat kierrettyjä, vettä voi päästä moottoriin kapillaari-ilmiön vuoksi, mikäli kaapelin vaippa tai eriste vaurioituu tai kaapelin pää joutuu veden alle. Rakenne on sellainen, että tietty osa johtimen eristeestä on kuorittu ja täytetty kumilla tai epoksihartsilla täydellisen tiiviyden varmistamiseksi.


B | Sisäänrakennettu moottorin suojaus

Suoraan moottorin käämitysten yläpuolella sijaitseva itsestään palautuva bi-metallirele katkaisee jännitteen kaikista kolmivaihekäämityksistä samanaikaisesti, jos virta on liian suuri yhdessä, kahdessa tai kaikissa kolmessa käämityksessä tai jos käämitykset kuumenevat liikaa.

Tsurumi mahdollistaa käämin vastuksen ja eristyksen mittaamisen kaapelin loppupäästä tarvitsematta irrottaa moottorin suojusta kentällä.


C | Kuulalaakerit parhainta laatua

Laadukkaiden akselin ja kuulalaakerin renkaiden ansiosta kaikkia pumppuja voidaan käyttää vaakatasossa niiden ollessa kokonaan upotettuina.


D | Kaksinkertainen mekaaninen piikarbiditiiviste öljyhauteessa

Kaikissa Tsurumi-pumpuissa on kestävyyden lisäämiseksi kaksinkertainen mekaaninen tiiviste:


Kaikissa jätevesipumpuissamme olevat kaksinkertaiset mekaaniset tiivisteet on valmistettu piikarbidista, joka on kovempaa kuin mikään muu materiaali. Myös lämpötilavaihteluiden ja korroosion kestävyys on markkinoiden parasta.


E | Öljynnostin

Öljykammion sisäpuolelle on asennettu erityinen johtosiipi. Kun moottori pyörii, öljyä pumpataan ylöspäin. Tästä syystä mekaanisen tiivisteen voitelu ja jäähdytys on taattu alhaisellakin öljymäärällä.


F | Juoksupyörä

Saatavilla on käyttötarkoituksesta riippuen useita erilaisia juoksupyöriä, esim. avoin, suljettu, tukkeutumaton ja Vortex.